Over Gaby

Als klein meisje keek ik naar de wereld om mij heen en begreep deze niet zo goed. Vanuit mijn grote binnenwereld was ik op zoek naar hoe het hier werkt. Deze zoektocht is veranderd in: “hoe werkt het hier voor mij?”

De waarden Vriendelijkheid, Openheid en Liefdevolle aandacht zijn belangrijke pijlers voor mij.

Al jaren werk ik met veel plezier met kinderen. De puurheid, levenslust en open nieuwsgierige houding van kinderen maakt dat ik graag in hun nabijheid ben. In de tijd dat ik in de jeugdzorg werkte hoorde ik mijzelf vaak tegen ouders zeggen ‘zie dit kind, hoor dit kind’. Terwijl eigenlijk het kind in mij gezien en gehoord wilde worden.

Gebeurtenissen in mijn leven hebben geleid tot dieper zelfonderzoek met als resultaat meer inzicht en vertrouwen in mijzelf. Dit heeft ruimte gemaakt om koestering toe te laten in mijn relaties.

Opleidingen en cursussen

Tijdens de driejarige opleiding Professionele communicatie van Phoenix Utrecht heb ik mijzelf, mijn familiesysteem, mijn patronen en blokkades diepgaand onderzocht. Jaren waarin ik leerde dat het kind in mij zorg nodig heeft, liefde en koestering. Binnen Phoenix heb ik geleerd te werken met de principes van Systemisch werk, en de karakterstructuren, Transactionele Analyse en NLP.

Dansen is voor mij heel belangrijk. Tijdens vrije dans kan mijn lijf haar spanning kwijt. Biodanza heeft mij geleerd werkelijk contact te maken met mijzelf, van waar uit ik de andere ontmoet. Dit heeft me meer veiligheid in mijzelf gegeven.

In 2020 heb ik de cursus Dansen met de maskers gevolgd. Een prachtige dansende reis door mijn eigen karakterstructuren en meer diepgang in het herkennen en erkennen van de maskers/structuren bij anderen.

De diepgaande ervaringen en inzichten vanuit Tantra maken deel uit van mijn ‘schatkist’. Tantra betekent voor mij “Zijn met wat er is”.

Recent heb ik de opleiding Mediumschap en Trance healing therapie bij de Spirituele academie afgerond. Een hele mooie methode om diep met iemand mee te reizen het lijf in.

Door het dagelijkse ochtendritueel van meditatie en yoga verstevig ik de connectie met mijn lichaam en mijn plek op aarde. Deze beoefening houdt mijn hoofd, lijf, hart en buikkracht in balans.

Intentie

In de koestertuin maak ik gebruik van alles wat ik geleefd en geleerd heb. Ik ervaar in de sessies die ik geef dat ik enorme warmtebron voor anderen kan zijn. Het is mijn intentie en verlangen anderen te begeleiden naar meer verbinding met het kind in zichzelf. Dit kind te (her)ontdekken maakt dat spontaniteit en levenslust weer voelbaar worden.